• Nou
Ulei esential de dafin Aromax 5 ml
search
  • Ulei esential de dafin Aromax 5 ml
49,00 lei
Nicio taxa

Ulei esential de dafin Aromax 5 ml

Uleiul esențial de dafin (Lauri folii aetheroleum) este produs prin distilare cu abur din frunzele arborelui de dafin veșnic verde de 10 m, înălțime aparținând familiei dafinului (Laurus nobilis L.).

Cantitate
Este in stoc

Ulei esential de dafin Aromax 5 ml

Uleiul esențial de dafin (Lauri folii aetheroleum) este produs prin distilare cu abur din frunzele arborelui de dafin veșnic verde de 10 m, înălțime aparținând familiei dafinului (Laurus nobilis L.). Uleiul esențial din frunze de dafin este incolor, posibil ușor gălbui, cu un miros plăcut dulce-picant.

Compozitie, calitate

Conține 1,8-cineol sau eucaliptol (30-60%), care se găsește și în cantități semnificative în uleiul de eucalipt ca ingredient principal și, în plus, există multe alte ingrediente prezente în cantități de cea mai mare parte 2-8%, care sunt implicate în dezvoltarea mirosului picant și aromat (de exemplu eugenol, metil eugenol, linalol, pinen).

Utilizare

Uleiul esențial din frunze de dafin are principalele efecte antimicrobiene, expectorante, respiratorii și antispastice, pe lângă care, datorită eucaliptolului, se pot aștepta efecte antiinflamatorii și de calmare a durerii la utilizarea uleiului.

Uleiul de dafin și preparatele care îl conțin sunt utilizate în principal pentru tratamentul catarului respirator, bronșitei și inflamației sinusurilor, precum și spasmelor stomacale și intestinale, sub formă de preparate aplicate intern și extern (creme, supozitoare, inhalatoare, picături etc.) . Pe lângă cele de mai sus, uleiul de dafin poate fi și o componentă a preparatelor antiinflamatoare și analgezice (creme, uleiuri de masaj și de baie) care sunt utilizate pentru tratamentul suplimentar al bolilor reumatice și al accidentelor închise sau leziunilor sportive.

În unele cazuri, uleiul din frunze de dafin poate conține și ingrediente alergene, așa că utilizarea lui la persoanele cu piele sensibilă și la copiii mici necesită o atenție sporită. Uleiul din frunze de dafin este, de asemenea, utilizat în producția de uleiuri de parfum, săpunuri și alte produse cosmetice.

Ambalare: 5 ml

Cod produs: XTE202168

XTE202168
5 Produse

Fisa tehnica

Continut:
5 ml

S-ar putea sa-ti placa